resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1499
    hala umudumu kaybetmiş değilim, kendisinden beklentim var ama ne yazıkki amrabat henuz kafamızda kurdugumuz dikine giderken adam eksiltip golu yazan adam değil. takımda suan icin hucum hattındaki en tehlike arzeden kanat oyuncusu oldugu dogrudur; ancak boyle olması diger kanat oyuncularımızın pek tehlike arzeden, dikine gidip adam eksilten oyuncu tanımına uymamalarından dolayıdır. bu takımda en cok topu ileri hızla tasıyan adam begenilmeyen aydın yılmaz yani oyle dusunun. kanatlarımızda amrabat dısında hamitle emre colak oynuyor, daha cok ayagında top tutup bekleyen tipteki futbolcular.

    amrabatın iceri suzulup 2 adam gecip golunu yazdıgı gün evet bu adam bizim beklentilerimizi karsılıyor diyeceğim, ama ne yazıkki henuz istediğimiz verimi aldıgımızı soylersek kendimizi kandırmıs oluruz.

    buarada ben hala ilk 11de oynaması gerektigini dusunuyorum ve amrabat konusunda ısrarcı olmalıyız; ama amrabat suan yardırıyor gibi bi durum yok, kendimizi kandırmayalım zaman zaman yaptıgı kıpırdanmalar var sadece. o da henuz sureklilik kazanmıs değil ne yazıkki..

    ama kendisini sagda durup sadece trivelalar acacak bir adet quaresmaya 10bin kez tercih ederim bunu da belirteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın