resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2337
    düşünsenize bir insana kötü laf söyleyeceksiniz, olmadık hakaretler edeceksiniz ama durup bir düşünürsünüz "yahu ben kimim o kim?" diye. ben kendimi öne atarak konuşayım, ben; uajovovich ingilizce öğretmeniyim, emre çolak; futbolcu. beni yöneten meb, ösym emre çolak'ı yöneten fatih terim. aramızdaki farkı görebiliyor musunuz? görüyorsunuz evet. bu yüzden de kendisine saygım var. kazandığımız paraları karşılaştırmıyorum bile. *

    galatasaray futbol takımı'nın en sevimli, en afacan, en neşeli ama en antipatik oyuncusudur bana göre. nereden geliyor bu antipatik olma durumu?
    yerinde olmak isteyen milyonlarca çocuk var, işte ta oradan geliyor.
    "lan bu adam kendi futbolcusuna ne diyor" demeden önce bir oku derim.

    galatasaray sözlük'te 1000 kişi var diyelim, yaklaşık 950'si emre çolak'ı seviyordur. ben de onlardan biriyim, belki az belki çok ama çok seviyorum kendisini. kendisini sevmemin en önde giden maddesi de alt yapıdan çıkmış olması ve galatasaray futbolcusunun nasıl hareket etmesi gerektiğini belki de en iyi bilecek karakterde olma özelliğini taşıyabilmesidir.

    emre çolak iyi yetenekleri olan, fiziksel gücü yetersiz olmasına rağmen topu ayağında iyi saklayabilen, topa iyi hükmedebilen bir oyuncu. çocukluğundan beri örnek aldığı arda turan'dan futbol harici çok şey öğrenmiş ama futbola dair pek bir şey kapmamış bir futbolcu. arda turan'ı yıldız yapan şey sadece yetenekleri değil sahadaki duruşuydu da aynı zamanda. bu duruşu kat kat semih kaya'da görebiliriz pek ala.
    benim emre çolak için asıl noktam o'nun kişiliği olacaktır bu noktada. twitter'da ne yazmış, kızlar kalp mi yapmış, kuzey güney mi izlemiş bunlara girmemek o'nun saha içindeki performansına odaklı olarak kişiliğine bakmak en mantıklı seçimdir. sahada ne yapıyor? nasıl mücadele ediyor? takımına ne derece katkı sağlıyor?

    daha ne bekliyor anlamıyorum. örnek aldığı arda turan ilk formayı kaptığında yırttı kendini, çabaladı çalıştı bir yerlere geldi. öyle ya da böyle geldi işte.
    beni yanlış anlamayın, emre çolak benim de futbolcum benim de canım ciğerim ama şu anki performansı da ne yazık ki yeterli değil.
    ne yerli bağımlılığım var ne yabancı hayranlığım ama ben galatasaray futbolcusu olsam ve benim yerime anlaşamadığım yönetimce yönetilen kayserispor'dan 8 küsür milyon euro'ya amrabat alınsa bozulur, daha çok çalışırdım. galatasaray futbolcusuna bu yakışırdı. emre'de henüz bu potansiyeli de göremiyorum. inşallah bir an önce düzelir, daha çok çalışır. çünkü verecek bir 8 milyon daha yok, sabır da yok.

    geçen seneden beri düzenli olarak forma giyiyor, forma giydiği takım galatasaray, formayı veren fatih terim.
    ben en son fatih sultan mehmet'i hatırlıyorum, istanbul'u fetheden, peygamber övgüsü alan. o'ndan sonra en şanslı adam bu işte, emre çolak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın