• 63
    geçen sabaha karşı bir bölümüne denk geldiğim program. program, aslında eğlenmek için izlendiğinde oldukça keyifli. hatta yayın esnası arkadan yönetmen ve kameramanın gülme sesleri de geliyor. yani onlar bile dediklerine inanmıyor. bu yüzden bu saçmalıklara inanan embesilleri ekrana taşıyıp onlara soruyorlar (çavuşoğlu selçuk vs)

    izlediğim programda şöyle bir anekdot vardı "fb'ye 29 haftadır penaltı verilmiyor. gs maçında artık verilir umarım ama bilirsiniz bizim çocukluğumuzda bir kural vardı kaleci değişirse 2 penaltı kullanırım diye. işte gs maçında eğer kaleye melo gçerse 2 penaltı kullanırız bunu da bilin!"

    aslında ironi yapayım alay edeyim derken melo'dan nasıl ürktüklerini gösteriyor. ha bu programdaki saçmalıklara inanmaya hazır milyonlar var b ülkede. tv'de ne seyretse zevat var aynı zevatın tohumu bunlar:) zamanında da şok diye bir program vardı ordaki şakalara inananlar çok fazlaydı (misal: cine5'in şifresini çözmek için aynaya sprey sıkın tv'a tutun aynadan cine5'i şifresiz seyredin) gibi saçmalıkları yapan inanların olduğu ülkede bu yer6 programının dediklerine inanacak adam da bolca bulunacaktır.

    osmanlı'nın uçkuruna savaşına el atana kadar bu tarz kin ve öfkeyi tetiklemek üzerine yapılan programları denetlesin ilgililer!
App Store'dan indirin Google Play'den alın