resim
Raúl José Trindade Meireles
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.79
Uyruk:Portekiz
  • 273
    16 aralık 2012 galatasaray fenerbehçe maçı'nda nasıl olsa ceza gelmez, şu noel tatilimi kafa rahat geçireyim diye; biraz !!!!! taşkınlık yapmıştır.

    daha önce defalarca yazılmış ama bir kere de ben yazayım sevgili sevgi kelebeği kardeşlerime.

    1. ceza haksız değildir, raul m. sonuna kadar bu zemini oluşturmuş belki de biri bana sataşır ona da kırmızı çıkar umudu ile saldırmıştır.

    2. son of a bitch portekizce de ne anlama geliyor bilmiyorum ama ingilizcede; senin anan para karşılığı vücudunu satıyor ve korunmayı unutmuş sende bu duhuldan mütevellit dünyaya gelmişsin ** demektir ve bu hangi dilde hangi ülkede olursa olsun en ağır hakarettir.

    3. sağ el baş parmağı ile işaret parmağını birleştirmek sureti ile yapılan halkanın coğrafi konuma göre değişik anlamları olabilir ama sen o halkaya sol el işaret parmağını sokup çekersen; tüm dünya da bunun anlamı; sen teennüs eden bir erkeksin, ve ben seninle livata isterim anlamı vardır.

    4. gelelim tükürük olayına, elinizde bir silah var ve bir tartışma yaşadınız, silah dolu ve patlamaya hazır, tartışmanın harareti ile elinizde ki silah re'sen patladı. bu durumda siz ben vurmadım diyebilir misiniz? silah elimden kaydı denebilir mi. verdiğim örnek biraz mübalağa olabilir fakat karşında ki arkadaşın değil, ağzında ki tükürüğe sahip çıkacaksın. ben, hararetli bir tartışmada birinin tükürüğü suratıma sıçrasa yüzüme tükürmüş olarak değerlendiririm, adam kahkaha atarken çıkmadı ağzından o salya.

    bu bilgiler ışığında, fiziki ve sözlü en ağır hakaretin cezası ne ise onun karşılığını almalı idi ve aldı, basının gazına gelip bunları savunmayın. adam suçludur ve suçunun cezasını çekecektir. geçmişte ceza verilmiyor olması her zaman verilmeyecek anlamına gelmez. önce sahaya yansımayan şikeyi açıklasınlar sonra pfdk'ya sallasınlar.

    *
    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın