• 2102
    içten çürümüş bir kulüp. yönetim şekli dolayısıyla şu an kendileri için en doğru tanım bu. her açıklaması bir tehdit, her lafında bir saldırı, her hareketinde bir kışkırtma var.

    son 2 senedir içinde bulundukları durumu şuna benzetiyorum: cemiyete mensup ünlü biri vardır. herkesçe tanınmakta bilinmektedir. seveni de sevmeyeni de vardır. bi gün bu kişi uyuşturucuya başlar sonra yasa dışı yollardan para kazanıp servetini arttırmaya çalışır. derken bi gün cinayet işler ve yakalanır. pek çok kişinin gözünden düşer, itibarı azalmaya gittikçe küçülmeye başlar. şaşasından eksilmeye devam ederken çevresindekilere sürekli tehditler yağdırır. "beni korumazsanız sizi de yakarım ben bitersem cemiyetiniz de biter" diye sesi her zamankinden gür çıkmaktadır artık. son çırpınışlarıdır. debelendikçe daha çok batmaktadır. sevenleri içten içe sırt dönmeye başlamıştır. sevmeyenleri nefretin ötesine geçmiştir.

    her alanda dostça yarıştığımız ezeli bir rakibimiz olmasını isterim. ama bu kulüp rakibimiz olmaktan gittikçe uzaklaşıyor. çok ciddi köklü değişikliklere ihtiyacı var. şu anki yolu yol değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın