• 86
    küçük bir araştırma yapayım dedim, schalke ile ilgili ve bir kaç önemli bilgi topladım. öncelikle schalke'nin oynadığı son 6 almanya ligi maçındaki skorları sizlerle paylaşacağım.

    tsg hoffenheim 3-2 schalke 04

    schalke 04 2-1 werder bremen

    bayer leverkusen 2-0 schalke 04

    schalke 04 1-1 m'gladbach

    vfb stuttgart 3-1 schalke 04

    schalke 04 1-3 freiburg

    ve son olarak almanya kupası'nda mainz'a 2-1 kaybettiler. ancak şampiyonlar liginde oynadıkları grup müsabakalarında 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik aldılar. yine almanya ligi'ne dönecek olursak, dış sahada 8 maçta 2 galibiyet alırken, evlerinde oynadıkları 9 maçta 5 galibiyet alabildiler. ligde 42 puanla lider durumda bulunan bayern'in 17 puan gerisinde, 25 puanda ve 7. sırada kaldılar.

    gel gelelim bunlar schalke'yi sadece rakamlarla ifade edebileceğimiz noktalar. bir de isimler var. haklarında çok da konuşmaya gerek yok. sadece ilk 11'lerinden 3 oyuncunun ismini yazacağım.

    ibrahim afellay

    jefferson farfan

    klaas-jan huntelaar (bu sezon şampiyonlar liginde 4 golü var)

    gelelim bizle karşılaşacakları ilk maçın * öncesine.

    9 şubatta bayern münih'e konuk oluyorlar. ertesi hafta ise ayın 16'sında kendilerini almanya kupası'ndan eleyen mainz'a konuk oluyorlar. 4 gün sonra bize konuk oluyorlar malumunuz. yani üstüste yapılan seyahatler ve zorlu maçlar şubat ayında onları bekliyor. ayrıca almanya'da oynanacak 2. maç öncesi kendileri evlerinde dortmund'u ağırlıyorlar. yani bizle oynayacakları maçlar öncesi büyük takımlarla önem derecesi yüksek maçlar oynuyorlar. bu büyük bir avantaj bizim için.

    gel gelelim futbolu diğer birçok spor dalından ayıran en önemli özelliği istatistiklerin çok da öneminin olmamasıdır. önemli olan o meşin yuvarlağı kale çizgisinin öbür tarafına geçirebilmektir ve galatasaray da bunu yapıp bizi mutlu edecektir. herşey bizim lehimize. havada çeyrek final kokusu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın