• 56
    evet barcelona'nın, dordmund'un olduğu yerde iyi kuradır fakat bayram edilecek, garanti görülecek bir kura asla değildir.
    kadro kalitesi çok iyi adamların. höwedes, holtby, barnetta, affelay, farfan, huntelaar gibi üst düzey oyuncuları var kadrolarında. ki gruplarını lider tamamlamışlar.
    almanya'da oynadıkları maçlar ölçü olmasın. bizim de ligde ve kupada ne oynadığımız belli. ama şampiyonlar liginde 2'si manu'ya karşı olmak üzere 3 tane çok çok iyi maç çıkardık.
    devre arasında mutlaka toparlayacaklardır. e tabi biz de toparlayacaz. fakat 2 maçta da defansif olarak çok yüksek form göstermemiz şart. yoksa afları yok.
    misal farfan gibi bir adam şu an galatasaray kadrosuna sınıf atlatırdı. keza aradığımız yaratıcı oyuncu da kesinlikle holtby olurdu alabilsek. e defansta höwedes semih ikilisi belki de galatasaray tarihinin en iddialı ikilisi olurdu bülent popescu ile birlikte. papadopoulos, joel matip, fuchs, julian draxler gibi oyuncular da cabası. bir geçiş sürecindeler, ufak bir hareketlenme ile taş gibi takım olurlar. yani rakibimiz asla çok kolay, çok boş takım değil. sadece bir juve, bir bayern, bir dordmund, bir barcelona değil. ama kimse cluj yada braga'yla kıyaslamasın adamları. performansımızı çok yukarılara taşımamız gerektiği net. en büyük avantajımız bize göre çok genç bir takım var karşımızda. oyuncularımızın saha içi tecrübesi çok daha yüksek. fakat schalke'nin de dandik türkiye ligi'nde değil almanya ligi'nde oynadığını unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın