• 55
    çekebileceğimiz en güzel kuraydı, mis gibi oldu.

    ancak, hemen çeyrek finali konuşmamak lazım. schalke, çekebileceğimiz en kolay kuraydı. mevcut takımlar arasından en makulüydü. yeni gelecek hocalarıyla, ki muhtemelen keller olacak, ne oynayacaklar belli değil. afellay, huntelaar ve farfan müthiş tehlikeli oyuncular. farfan - riera eşleşmesi, riera ne kadar formda olsa da beni korkutuyor. farfan birebirde riera'ya zor anlar yaşatır.

    ayrıca, orta sahaları da etkili. hemen hemen bizimkiyle denk. jermaine jones deneyimli bir oyuncu. çok agresif oluşunu avantaja çevirebiliriz. burada pek kimsenin anmadığı holtby ise müthiş yetenek. ingiltere ve almanya arasında epey kapışma oldu bunu kapmak için, almanya kaptı.

    en zayıf bölgeleri, tıpkı bizim gibi, savunmaları. papadopoulos ve höwedes iyi futbolcular ama genel olarak bir zaafları var. kalede de benzer şekilde, büyük sıkıntılar yşaıyorlar.

    eğer futbolcularımız da internet alemi kadar kolay görmüyorlarsa schalke'yi ve sol bek ile yaratıcı oyuncu eksikliğimizi giderebilirsek, eleriz. yoksa yine eleyebiliriz, ancak çok ortada bir maç.

    hamit altıntop, hem tecrübesi hem de schalke deneyimi ile iki maçın da en kilit ismi olacaktır bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın