• 2650
    dalga falan geçiyoruz fakat bunlar hakikaten zıvanadan çıkmaya başladı.

    şu sıralar galatasaray'ın bunlar için ne anlama geldiğini çok net bir biçimde görebiliriz. geçen pazar öğle sıraları bunlara galatasaray'ı yeneceksiniz fakat sezon sonu şampiyon olamayacaksınız deseler alayı maçı kazanalım moduna girerdi. bir kulüp düşünün ki yönetimi bütün stratejisini tek bir kulübün gidişatı üzerine kursun, taraftarının hayattaki en büyük emeli o takımı yenmek olsun, yorumcusundan tut efsanelerine kadar hepsi o kulübe laf atmak için sıraya girsin... bana böyle davranan bir kulübün, ülkedeki en büyük spor kulüplerinden birisi olarak adlandırılması saçma geliyor. adamlar kendi sahalarında sivas ile türkiye kupası maçı yapıyor, bunlar galatasaray'a küfretmek peşinde. yöneticilerinden birisi çıkıp galatasaray taraftarı bizim stada gelebilir diyor, hoop başkanı televizyona çıkıp kimse kadıköy'e giremez diyor. 3 boyutlu bir koreografi yapıyor, başkanı görecekler koreografiyi diyor. diyor da diyor...

    neyse üsttekiler bunların kısaca ezikliğinin göstergeleriydi. gelelim esas meseleye. artık bu çapulcuların maç esnasında sahaya girmesi, toplu halde dakikalarca küfretmesi, sokaklarda terör estirmeleri olağan gelmeye başladı herkese. yahu her maç çıkıp federasyondan hakemine, galatasaray'dan bir çalışanına kadar herkese aleni şekilde topluca küfrediliyor fakat ceza falan hak getire. bu kadar mı yasal oldu lan bunlara her şey? ne yapmaları gerekiyor saha kapatma cezası almaları ya da seyircisiz oynama cezası almaları için? biz bunlara koydukça futbolun yöneticileri adamlar kendilerini avutsun diye serbest mi bırakacaklar yapılacak her şeyi? biz ceza gelmesin stadımıza diye küfretmeyi bırakmaya çalışıyoruz, tribünler sahanın dibinde olduğu halde bir allah'ın kulu sahaya girmiyor fakat biliyoruz ki bunlardan herhangi bir ihmal sonucu cezalarla anamızı ağlatacaklar. iş bu çapulculara gelince her şey serbest olmuş statlarda. bu işin sonu iyiye gitmiyor. bu çapulcular bizim 2000'lerdeki gibi tekrar üst noktalara gelip ortalığı kasıp kavurmamızı kaldıramazlar. eğer bir an önce bu saçmalıkların önü kesilmezse çok daha büyük olaylar çıkaracak bu angutlar.

    bu arada bunların sıkça dile getirdiklerine göre federasyon ibneymiş, hakemler orospu çocuğuymuş. e ortada görünür bir ceza da olmadığına göre dedikleri doğru galiba. e doğruysa ki ceza gelmediğine göre bu sözlerin ben doğru olduğunu kabul ediyorum, biz de rahatça bu dediklerini kullanabiliriz heralde?

    duydun değil mi yıldırım demirören? ibneymişsin haberin olsun.

    gerçi suratına tükürseler yarabbi şükür modundasın ya, neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın