• 167
    hepsi tehlikeli amk.*

    bizle karşılaşacak olan takımların hepsi gruplardan lider çıkmış. biz ikinci olmamıza güveniyoruz ama adamlar bizden üstün bitirdiler grupları.
    schalke 04 ligde kötü olabilir ancak böyle takımlar şl'de çok farklı oynarlar. biz onlara çıkarsak iştahları daha da artabilir.

    psg desen mahallenin yarması. kilit adamları çok. bizi eleme ihtimalleri çok ama çok yüksek.

    dortmund madrid'e kök söktürdü. real kötü durumda dortmund ondan kök söktürdü diyebilirsiniz ancak real'in kötü haline kafa tutacak durumda değiliz. real'in en iyi halini yenmiş olabiliriz ama hala o zaman ki galatasaray düzeyinde de değiliz.

    malaga kara kutu. elersek bunları eleriz. bazen ayakları çok dolanıyor ne yapacaklarını bilmiyorlar. eğer olurda malagayı çekersek ve şansımız yardım ederse eleyebiliriz. mesela ligde ağır darbeler yiyerek moral çöküntüsü yaşamaları gibi. tecrübesizlik korkuya ve telaşa yol açabilir kendileri adına. ancak lig arası gireceğinden bu ihtimalde pek yok. kendi gücümüzle çabalayıp yenersek yeneriz.

    juventus bizim en sevmediğimiz oyunu oynuyorlar. kapanıp atıyorlar. yani ha 5 atmışlar ha 1 farketmiyor onlar için. kilidi açamayacağımız takımlardan. ancak geçmişte yaşanmışlıklar sayesinde saldırarak oynarlarsa işler değişebilir.

    barcelona'ya yorum dahi yapmıyorum*

    bayern munih herkesin aksine eleme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum ancak çift maçlı eleme usulü olduğu için bu ihtimal ortadan kalkar gibi. adamlar geniş ve atak oynuyolar. kanatları geriye hayatta yardım etmiyor. lahm eski lahm değil. ilk maç tokat atsak ikinci maç uçan tekme yeriz (bkz: bayern munih basel eşleşmesi)

    kötümser ve küçümser değilim. sadece benim kafamda takımlar böyle. kalkıp herkesi eleriz de demiyorum herkese eleniriz de demiyorum. her sene şl'de bir sürpriz olur. umarım bu sene o büyük sürprizi biz yaparız.
    ancak benim için bu durumdan itibaren şl tamamen tecrübe. yediğimiz her gol attığımız her gol bizim için ders olacak. travma yaşatacak sonuçlar almadığımız ve travma yaratacak futbol oynamadığımız sürece her sonuçta kazanan taraf biz oluruz.

    bu arada dortmun'un son 3 yıllık avrupa karnesine bakarsanız tecrübe kazanmanın ne kadar önemli olduğunu anlayabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın