resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2331
    neymis efendim turk egitim sistemi bozukmus. sanki herkes turkiye'de buyudu arkadas. iyi kotu dahi eklerini ayri yazabiliyoruz. amerikalilarin bir lafi vardir, bilirsiniz, "it's not rocket science amk" evet o sondaki ameke'yi de diyorlar. elbette o kadar parayi futbol oynamasi icin aliyor ama sosyal medyada takilan ve galatasaray gibi buyuk bir camiada oynayan biri biraz daha dikkatli olmali. bu elestirim de "su utanmaza bak, sen nasil olur da turkce'yi yanlis yazarsin" elestirisi degil. dunyanin sonu degil.

    insan kendini gelistirmeli. gelistirmiyorsa da bulundugu ortama ayak uydurmali. mesela buse terim de twitter'da turkce'nin irzina gecerek yaziyor. bu bircok insan icin gecerli. hatta burada yazan yazarlarin yaridan fazlasi bu tur basit hatalari yapiyor, ve dogrusunu da bilmiyor maalesef. biri elestirince de; iste egitim sistemi bozuk... ben sayisalciyim vs vs.. yok oyle bir dunya. sana kitap yaz diyen yok. kurdugun 2 cumlelik yaziyi dikkatli yaz deniliyor. fazla goze batmasin yaptigin imla hatalari.

    mesut ozil "amcamgiller" diyince guluyorsun, dalga geciyorsun ama turkiye'de buyumus biri en basit turkce kuralini bile bilmiyor.

    kuzeeeeyyy adamin dibisiiiiin <3 yazmakla olmuyor. kusura bakma emre, sen de sema'nin dibisin!

    edit: demek istedigim kendini hicbir alanda gelistirmiyor. zaten futbol olarak gecen sezon biraz ilerlese de, bu sezon gecen sezondan bile kotu durumda. geri geri gidiyor. futbol disina bakiyoruz, orada da bildigin liseli stayla takiliyor. oysa kendini gelistirmek isteyen, hedefleri olan ve artik a takimin bir parcasi oldugunu bilen biri bulundugu mevkiye gore hareket etmeli. gitsin entel olsun demiyorum, hatta olmasin da, ancak liseli gibi de yazmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın