• 3
    koreografi denilen şeyi taraftar belirler, finansmanını taraftar sağlar. a.y.'mın açıklamaları bizzat kulübün bu koreografi işine el atacağını gösteriyor. ama aslında öğrenci, esnaf, işsiz herkes imkanları el verdiğince bu işe ortak olur. kulüpten yardım, direktif alınmaz. bu işin doğrusu budur. tribün taraftarındır. pankart, koreografi neymiş? en nihayetin boyalı bez parçası ona göre. ama işte öyle değil işler. öğrenci adam sigarasından kısıp 20 lira katkı yapıyorsa, sabahlara kadar o bez parçasını boyuyorsa işte o zaman o bez parçası bir ruhun, duruşun simgesi olur. bu yüzden değerlidir pankart, koreografi. işte bu yüzden pankart giderse göt gider.
    sahaya şike karıştırdığın yeter be adam bari tribünlere şikeyi sokma. rahat bırak futbolu, düş yakasından. türk futboluyla ilgili her şeye o kokuşmuşluğunu bulaştırdın zaten. şikeyse yaptın, hakemse dövdün. 15 yıldır yemediğin bok kalmadı bıkmadın mı?

    galatasaray taraftarının yaptığı koreografilerin, açtığı pankartların suyun öte tarafında derin yaralar açtığı kesin. kulüp başkanının bile konuyla alakalı açıklama yapması bizimkilerin ne kadar başarılı işlere imza attığını gösteriyor. burdan bir daha o işlerde emeği geçen herkesi tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın