• 428
    birkaç sene öncesine kadar fernando torres'in oynadığı mevkiye burak yılmaz'ı, xabi alonso'nun oynadığı mevkiye selçuk inan'ı düşünecek kadar çıtayı düşürmüş kulüp..

    "ama burak carroll'a on basar, selçuk shelvey'i yüze katlar"..

    bu da demektir ki bizim aslanlarımızı en fazla bu adamlarla karşılaştırabiliyorsunuz dostlar..

    bu kulüpten bize kewell'ın kronik sakat, baros'un gözden düşmüş, nüfus kağıdında beş yaş eksik yazan song'un beli bükülmüş, riera'nın foyası ortaya çıkmış, insua'nın ise balta'nın yedeği olacak hali uğradı canlar.. ve biz bunların hepsine "liverpool'dan adam aldık" diye sevine sevine bitiremedik..

    30 yaşını aşınca çaptan düşen köyt ve balon olduğu tescilli meireles de karşı yakaya gitti..

    yukarda allah var; semih kaya kardeşimizde en az agger, skrtel, carragher, hyppia vs. olacak potansiyel var.. evladımız ileride onların anasını bile beller, ona eminim..

    tamam canımız ciğerimiz selçuk, burak ve semih ama "babayı alır", "gerrard'ı versin*", "75 milyondan aşağı açmayız kapıyı", "gökhan zan'ı verelim" diye dalga geçersen kendi çapını da az çok belli etmiş, hatta çapından utandığını açık etmiş olursun.. daha düne kadar taşşağına kurban olduğun arda turan galatasaray kaptanı seçilir seçilmez liverpool'a methiyeler düzüp sinyaller yolluyordu kulübün resmi dergisinden..

    illa bokunu çıkaracan 'adamımı cilalayayım' derken..

    adam gibi teklif gelirse yönetim ve fatih terim değerlendirir, satar veya satmaz, satmaya karar verirlerse de selçuk, burak veya semih de koşa koşa giderler zaten hiç düşünmeden..

    ne geldiyse başımıza bu oyuncusunu abartan, götü kalkık taraftar triplerinden geldi zaten.. lincoln'e rivaldo, keita'ya drogba muamelesi yapan kardeşler, durun artık, bi durulun..

    yine birkaç sene öncesine kadar premier lig'in en başarılısı, en şanlısı olan kulübün oyuncularımızla ilgilenmesi ne kadar güzel lan halbuki.. bu üçlüden hertürlü daha cazip olan 'hakan şükür - okan buruk - o.ç.' üçlüsünü avrupa'nın en tepedeki kulübü iken yetiştirme bedellerini zor kurtararak ellere kaptırdığın günleri ne de çabuk unuttun..

    çapından utanma renktaş, aşağılık komplekslerine girme, daha yolun başındasın; porto ol, "hulk'u, falcao'yu vermem" de, lyon ol, "benzema'yı vermem" de..

    o değil de şl'de 6 gol atıp uefa tarafından grupların en iyisi seçilene kadar aşağıladığın, derbide frikik atana kadar "bu sene formsuz" dediğin adamı...

    bitmediniz...

    ayrıca:

    (bkz: burak yılmaz/@stevie g)
    (bkz: selçuk inan/@stevie g)
    (bkz: semih kaya/@stevie g)

    imza: filippo inzaghi..

    hadi hayırlı traşlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın