• 840
    milyon tane sınavım var sözlük. tamam abartmayayım ama önümüzdeki 2 hafta 6 sınavım var geçtiğimiz 2 hafta boyunca da 2 sınavım vardı. dün 4 haftalık bir laboratuvar sınavımın ilk günüydü. geçen hafta 2 haftalık bir laboratuvar sınavımın ilk gününü atlattım. ocakta da yine bir laboratuvar sınavı var. beynin karışmamıştır inşallah çünkü ben hala yaşıyorum. yılbaşından önceki cumaya kadar teorik sınavlarım bitiyor, sonrasında ver elini yılbaşı tatili için eve. allahtan o aradaki bir günü tatil yaptı okul(!).

    bugünün ilerleyen saatlerinde "protetik diş tedavisi" adında bir sınavım var. hoca bugün gözümüzün önünde soruları hazırladı, konuları söyledi. ama gel gör ki sınıfa sor bugünkü o sınav bütün tüyoları almamıza rağmen kol gibi girecek. yaklaşık 10 gün çalıştım, kaç alacağım 70 ve üstü asla diye düşünüyorum. allah'ım sen beni gör de acı bu kuluna, sözlük sen de dualarını esirgeme be. yap bir kıyak.

    edit: artık nasıl bir duruma gelmişsem ders çalışırken uykum gelince sözlük introlarından biri olan konsantrasyonu* dinleyip kendime gelmeye çalışıyorum. işe yarıyor bu arada tahmin edersiniz ki tüyleri diken diken eden cinstendi.
    http://www.rerererarara.net/konsantrasyon.mp3

    ayrıca evet uykusuzluktan gözlerimin altı morardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın