resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1484
    amrabat'a laf edebilmek için futboldan bariz şekilde anlamamak gerek. ha bonservisini eleştirirsin ki eleştirilecek bir yanı yok bence. bir nebze anlarım.

    adam 80. dakikada defansa gelip krasicten fiziğiyle, omzunu koyup top çalıyordu lan. 80. dakika diyorum bak. krasic diyorum, hani oyuna yeni girmiş. bizim keloğlan da elinden geleni yapmış maç boyu ki sırıtmadı. adam hala defansına gelip yardım ediyor. birebirde çok fazla adam geçmiyor evet, ama bunun sebebini fatih terim olarak görüyorum. muhtemelen kendisine basit oynaması söylenmiş, o da bunu deniyor sanki. ama bunu yaparken de sırıtmıyor da kesinlikle.

    burası kayseri değil diyenler farkında mı acaba merak ediyorum. burası galatasaray, rakipler gömülü oynuyor o kayseride oynarken bulduğu alanları bulamıyor amrabat. yakaladığında değerlendirmiyor mu, bazen değerlendirmiyor evet. ama bunun da muhtemelen sebebi basit oyna lafını biraz fazla ciddiye alması gibime geliyor. nitekim ilk manchester united maçında birebirde yakaladığında üzerine gitti genelde rakiplerinin, hatta direkte patladı şutu. o maç biraz daha bireysel oynadı, nitekim bu da şampiyonlar liginde kendini göstermek içindi muhtemelen.

    kendisi basit oynamaya alışıp, bireysel olarak insiyatif alması gerektiği anları daha iyi kavradığında çok daha faydalı olacak. şu an aklı fazlasıyla defansa ve takım oyununa katkı sağlamakta gibi duruyor çünkü.

    burak yılmaz'a açtığı yerden orta gol olsa burda herkes övecekti adamı, o da ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın