• 209
    7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçı deplasmanında tanıştığım, çevredekilerin de fazlasıyla saygı duyduğu tribün lideri..

    yukarıda bahsettiğim cluj maçında, maç sonu hepimiz tribünde beklerken, kendisi yanına gelen herkesle büyük bir nezaket içinde konuşuyordu.. öyle astım kestim pozları, havaları falan yok adamda.. tribünlerin boşaltılması beklenirken oturup dinlenen çoğu taraftarın yanına giderek bire bir ilgilendi.. gençlere isimleriyle hitap eden kaç lider tanıyorsunuz?

    ayrıca diğer tribün liderleri ile koordinesi harikaydı..

    bakın şunu söyleyeyim, oğuz altay benim babamın oğlu değil.. hayatımda bu kadar yakından 1 kez gördüm, bunu da yazıyorum zaten..

    ultraslan sayfasından zaman zaman medya ve diğer kulüplere verilen ayarlarda altında imzası olduğundan dolayı, metinleri kendisinin hazırladığını düşünüyorum.. eğer öyleyse, ben o ayarları yerinde bulan biri olarak, kendisini tebrik ediyorum..

    ultraslan yapılanması da belli oranda bazı kesimlerden haklı-haksız tepkiler çekmektedir, sözüm yok, eyvallah..

    ama..

    tribün emekçileri içinden bu tip adamları ayırt etmek gerekir.. koreografilerle övünüp, ses rekoru vb. konularda diğer tribünlerle dalgamızı geçiyoruz ya; işte tüm bunlar, o tribünlerde emek sarfeden kardeşlerimizin olduğu kadar, aynı tribünleri sağlam şekilde örgütleyen bu tip adamların sayesindedir de..

    he yarın bir gün bazı pisliklere falan bulaşırsa o zaman lafım yok; ama mevcut durumda, medyadaki galatasaray düşmanlığına karşı yaptıkları işler ve medyaya verdikleri ayarlarla, duruşları ve temsil yetenekleriyle, oğuz altay gibiler ayırt edilmelidir..

    en azından tebrik edilmelidirler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın