resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2059
    (bkz: #1097392)

    her geçen gün biraz daha insan katılıyor bana. illa ofansif oyuncuları öne çıkarmayı seven bir toplum olsak da, semih kaya bu fikri de değiştiriyor. artık emin gibiyim, çizgisini bozmasın 2-3 sene içerisinde tüm avrupa kulüpleri kapımızda köpek olur. gelmiş geçmiş en büyük türk oyuncu diye lanse edilir.

    dün sevgilimle maçı izlerken söyledim. zengin olsam semih, şerefsizim bir de ben maaş verirdim sana. şu kulüpte verilen paralara bakıyorum da, yerinde olup olay çıkarmamak için çok büyük galatasaraylı olmak lazım.

    her oyuncunun değeri vardı gözümde, ta ki sana dek çocuk. bu kulüp 100m euro da gelse seni göndermemeli, sen de gitmemelisin.

    daha 21 yaşındasın lan 21. benden küçük. şimdiden içimden geçiriyorum ben; keşke bizde bıraksa. bıraktığı gün de teknik adamlık koltuğuna oturup ordaki başarılarıyla ayrıca efsane olsa. şimdiden bunları düşlüyorsam ben ve nice galatasaray taraftarı sen çok büyüksün be çocuk, çok büyük.

    en güzeli de ne biliyor musun? öyle bir adamsın ki, biz seni ne kadar översek övelim, yüceltirsek yüceltelim. asla ama asla kibirlenmeyecek olmanı bilmemiz.

    yürüyedur aslan yürekli semih!
App Store'dan indirin Google Play'den alın