• 51
    beyler ben ettim siz etmeyin!

    fb- hoca sen hakemin yonetimi hakkinda ne dusunuyorsun?

    b.u.z- hakemlik bir olay yok ortada, yanlış karar sayısı 2'yi geçmez abi :))

    fb- o iki karar zaten macin skorunu belirlemedi mi? frikik oncesi verilen faul ile kirmizi kart karari sence dogru muydu?

    b.u.z.- firikikteki faul net faul, kırmızı öncesi faulu verse skora etkisi yok olayın.

    fb- frikik faulune sen net faul diyorsan zaten ben seninle futbol tartismam. ben ciddi ciddi objektif bir adamim. baroninin orada bir mudahalesi yok. baroni arkadan tampona sifir yanasmis sellektor yapiyordu, ondeki oyuncuda hizini kesip yatti yere. 40 saniye once yakta meyrelesi formadan cekip indirdi devam dedi hakem. ayni seyi meyreles yapinca ( ki yekta gibi bariz cekmedi formayi) ikinci saridan atti. adalet hepimize lazim. biz 10 kisi kalmasak belki maci cevirecektik kim bilir?

    b.u.z- abi tüm yorumcu hakemleri izle sonra yine konuşalım faulü. aynı faulden 10 küsür çaldı adam maç içinde bir tek o mu faul değil. abi objektif olacaksak bence enfes bir goldü der susarım. frikikten ters köşe ender görülen bir olayıdr, keyfini çıkaralım bence
    markus merk ilk olarak faul dedi bile sen diğerlerini de izle son bakalım kim daha objektifmiş. daha da maç konuşmam senle markus "net bir faul"

    b.u.z.- markus merk "bilinçli bir şekilde yapılmış fauldür!" daha objektif hakem varsa onları da dinleriz daha :))

    fb- oglum gol guzel zaten. hatta sayfamda da paylastim icime dogdu. ulan o pozisyonu bulup eklicem buraya. markus faul diyor ahmet degil diyor. sen kazanan tarafsin dolayisiyla markuscusun:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın