resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2315
    katkida bulunmasini, alt yapidan cikmasini o'sunu bu'sunu gectim bu sezon galatasaray'a ihanet etmedigi tek maci olmayan futbolcudur..kaptirdigi topa kosmaz, gereksiz faul yapar, yaraticiligi sifirdir, fiziki durumu su an turkiye'de hicbir profesyonel ligde oynayacak kadar yeterli degildir. bir iki macta gecen sezon oturmus bir kadronun icerisinde bir iki mac iyi hareket yapti diye ve alt yapidan cikti diye illa savunulacak futbolcu..
    madem oyle alt yapidan cikip kaybolan o kadar genc futbolcunun arkasinda niye durmadiniz? hani daha gecen sene on tane futbolcu sayiyordu herkes burada, onlar nerede? niye kizip bagirip cagirmiyorsunuz en azindan alt yapidan diye?

    daha sundan bir kac gun once alt ligteki bir takima yenilip elenen kadro da oynamadi mi bu ustun yetenek dediginiz emre colak? bulun seyredin tekrar ve sadece bu adama odaklanin..galatasaray'a ne kadar ihanet ettigini goreceksiniz..gereksiz kere gereksiz bir adam ve futbolcu olmasini beklemek sacmaligin onde gidenidir..

    ilk ciktiginda sag acik futbolcu, hizli super diye lanse ettirilen sabri sarioglu vardi n' oldu? o da zamaninda super topcu olacakti?
App Store'dan indirin Google Play'den alın