• 11
    tam bir oryantal çocuğu. her derbi öncesi yaptıklarını yapıyor gene pislik herifler.

    --- alıntı ---

    "hafta sonu fenerbahçemizin galatasaray ile oynayacağı maçın hakemine dair hafta başından itibaren tahminden öte geçen bazı yorumlar ortaya çıktı. bazı gazeteler maçın hakeminin halis özkahya olacağını yazıp çizdiler. hakemin kim olacağının galatasaray yönetimi tarafından 24 saat öncesinden de bilindiğine dair bir sürü açıklamalar, haberler ile karşılaştık. sonuç olarak da derbinin hakemi olarak halis özkahya atanmış durumda. bugün gazetelerde, sosyal medyada çıkan haberler ise ’galatasaray’da halis özkahya paniği’ şeklindeydi. adeta bir haber bombardımanı vardı. siz bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?"şeklindeki soruya ömer temelli şu cevabı verdi:

    "ben şunu söylemek istiyorum; gazetelerde galatasaray, halis özkahya’yı istemiyor diye haberler çıktığı zaman, "galatasaray’ın en çok istediği hakemin halis bey olduğunu anlayabiliyoruz" sadece biz değil artık bunu herkes anlıyor.

    burada bizlere garip gelen, enteresan olan şey ise bazı spor yazarlarımızın "6. hislerinin çok kuvvetli olduğu."

    bunlar 1, 2 gün hatta 5 gün önceden hakemin kim olacağını bilebiliyorlar. bunu da türkiye futbol federasyonu’nun sorgulaması gerekiyor. bu haberler nasıl sızıyor dışarıya… bu yaşananlar ’tahmin ile olacak şeyler’ değil. çok emin konuşmalar, yorumlar yapılıyor.

    biz, fenerbahçe spor kulübü yönetimi olarak, hakem bazında bakmıyoruz olaya. bizim muhatabımız türkiye futbol federasyonu’dur. biz takımımıza da güveniyoruz. inşallah az hatalı güzel bir maç olacak"

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın