• 5851
    evet bazı huzuru bozan ve desteksiz atan yazarlara sahip bir sözlüktür galatasaray sözlük.

    ancak... bu demek değil ki burası antu oldu.antu denen yer boş sözlerin,kaynaksız bilgilerin,olduğu, adam akıllı bir paylaşıma hiç rastlamadım ama şayet varsa sadece holigan duygularla paylasıldığı bir platform.

    antu ile galatasaray sözlüğü asla kıyaslamam normalde ama burası ile orası arasındaki fark fb tv ve gs tv yayınları ile cok benziyor. birisi sadece saldırmak ve insanların öfkesini beslemek için yayın yaparken bizim kanalımız elinden geldiğince objektif yaklaşmaya insanların antipatisini kazanmamaya çalışıyor.

    bizim sözlüğümüzde böyle bana kalırsa huzuru bozan çok arkadaşımız var, galibiyetlerden sonra bile yazmıyor sadece mağlubiyet kovalıyorlar.... daha önce de söylediğim gibi nickini ilk defa gördüğüm adamlar var fatih hocaya yada oyuncularımıza laf atanlar arasında. bu adamlar sadece ofsayt atmak ve olumsuzlukların yaralarını daha da derinleştirmek icin kaydolmuşlar sözlüğe...sözlük antu gibi değil diyorum ama bu uber bir seviyede olduğu anlamına gelmiyor tabi.daha ileri gidebilmek için moderasyon tabiki kafa yoruyordur bu konuda ama benim nacizane fikrim yazar sayısının azaltılmasından yana. bu yazar bende olabilirim ama sozluge bariz zarar veren yazarlarin suresiz ceza almasından yanayım. anayasaya göre hareket edilmeli ve edilmiyorsa, yazarlar hala kafalarına göre o kişiye bu kişiye küfür ediyorsa tc kimlik toplama yoluna gidilmeli. boylece aklimiza ilk geleni yazmamamız için bir sebep olur bu da sözlükteki küfürleşmeleri, tehlikeli entryleri minimum seviyeye çeker hatta engeller.tabi bu benim şahsi fikrim coğunluk katılmayacaktır buna ama meşru ve kaliteli bir sözlük için bu şart diye düşünüyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın