• 832
    sikerim böyle şansı sözlük. üç gündür tek golden yatan kuponlar sağolsun 80 lira kaybettik.

    hayır o değil; bütün maçların tek tek sakat - cezalı durumlarını, hava durumunu, form durumlarını, aralarındaki maçları, iç dış saha istatistiklerini falan inceleyip 4 oranlı kupon yapıyoruz yine tutmuyor amk kuponu.

    ya allah aşkına; psg 02ç, anderlecht kg, galatasaray 1 oynadım salı günü. galatasaray'ın sırf ben yatayım diye yenileceği tuttu. hayır helal olsun o değil de, ulan iki top direkten döndü, bir penaltımız verilmedi, cris sağolsun iki gol yedirdi öyle yedik golü. bu nedir lan ?

    ya çarşamba günü kuponum ? lyon 1, juve 1, barça 2, parma 10ç oynadık. ulan psg yenmiş üç gün sonra psg ile maçın var, şu maçı alsan rahatsın be lyon. adamlar gitti lig sonuncusuna kendi sahalarında puan verdi amk.

    maçları takip etmek için bir kupon daha yaptım 5 liralık. barça 1-0 öndeyken sıradaki golü barça atar dedim, juve handikap yapamaz dedim ve atletic sahasında elibar'ı yener dedim. elibar dediğim takım ispanya 3. lig 2. grupta. adamlar gidip yenildiler amına koyayım ya.

    sırf bu anlarda nette kupon gördüm bi tane. adam "ayda yılda bir oynarım, ikidir skor tahmini yapıp tutturuyorum. iki günde 250 kaldırdım" diyor. zararda olacağımı bilerek, sırf kuponun yanındaki "kazandı" yazısını görmek için donetsk - galatasaray basket maçına ayrı ayrı 1 ve 2 tahminleri yaptım. 24 kuruş zararda olacam, sırf kazanabilmek için oynadım kuponu. maç berabere bitti amk.

    perşembe günü de kupon yaptık bir tane. cantu 2, cska üst, las palmas üst dedik. las palmas'ın kendi sahasında alt biten maçı yok nerdeyse, biz oynadık 1-1'de kaldı adamlar. ben daha ne yapayım sözlük ?

    arkadaşla konuşuyoruz, adam bana "bilmem ne ülkesinin üçüncü liginden bir maça sırf espri olsun diye oynadım. iki takımın gol ortalaması 0,27 falanmış, 4,5+'ya 5 attım 45 aldım" dedi eleman bana. dediğine göre 87 dakikasında 1-0 olan maçın 90'da 1-2 olmasını ve elemanın ona da 5 lira atmasını saymıyorum bile.

    ben ne yapayım sözlük, sen söyle ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın