• 426
    gs bonus'u bilet almak için alan advantage cardı sokakta kendne avantaj sağlasın diye alıyordur büyük ihtimalle. bir kere gs bonus'u olana bilet verilecek diye bir konu olduğunu düşünmeniz beynin miladını dolduğunun göstergesi. 230.ooo gs bonuslu var ülkede. e stadın tamamı bilet olsa 52000 bilet yapar. bunun hesabını yapamadan mı aldınız gs bonusu? ha bu hayıflananların çoğunun gs bonusu yok o da ayrı konu. eğer gs bonusunuz olsaydı yaptığınız her alış verişten bonus kazandığınızı ve sizin kazandığınız bonus kadar bonus da kulübe kazandırdığınızı bilirdiniz. sadece aidat parasından değil günlük hayatta yaptığınız harcamalardan bile kulübün kazanıyor. kaldı ki zaten kredi kartı kullanıyorsun gs bonus kullansan ne olur. adam bonus card kullanıyor. diyorum "gs bonus kullan", " e zaten bonusum var ikisini neden kullanayım yerine world card alırım" diyor:) lan gs bonus al bonusunu kapattır gerizekalı bunu da mı anlayamıyorsun.

    neyse kredi kartına karşı olanlar vardır peşin çalışan. onlara büyük saygı duyuyorum. şahsen ben de kredi kartı kullanmamaya özen gösteriyorum ama istanbulda cebinde çok parayla gezmek iyi bir şey değil. o anlarda işime yarıyor. hem avantajlarından yararlanıyorum hem kulübüme kazandırıyorum. galatasaray ile alakalı bir çok konuda avantaj sağlaması da extrası zaten (kombine alımında taksit ve indirim gibi..)

    ben de şahenklere para kaptırılmaması taraftarıyım. bu yüzden kulübe bolca da kızdım. adnan polat başkanın yüzüne de söyledim bunu 3 sene önce. bu yüzden deniz bank kullanıyorum ve herkese de bunu tavsiye ediyorum :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın