• 99
    maçı izleyemedim, skoru öğrendikten sonra özeti izlemek falan da çok gelmedi içimden ama penaltı pozisyonunu gördüm. bayağı yalan bir penaltı olmuş. neyse, olan oldu, futbolda makara yapılacak konulardan biri edinilmiş oldu rakipler adına. itiraf etmek gerekirse de cidden rezalet bir sonuç oldu bizim için. ama benim için de çok büyük bir dert değil, maç programını yoğunlaştırmanın gereği yoktu, kupa önemsiz değil bizim için, ama öyle bir statüde oynanıyor ki, zerre umrunda olmuyor insanın,atıyorum bu maçları küçük takımların sahasına ver bari, öbür türlü hafta içi 19.00'da istanbul'da iğrenç bir atmosfer oluyor stadlarda. sadece yedeklerimizin, ki aslında çoğunluğa yedek demek de doğru değil, hamit, aydın, engin, emre, elmander gibi oyuncularımız da oynamış, iyi olmadığını gördük. bu saydıklarıma çok bir şey dokunmaz ama, cris, sercan, ceyhun ve özellikle çağlar, son kez formamızı giymiş olabilirler. bazıları keşke gençler oynasaydı, en azından görmüş olurduk diyor ama, bence bu çok daha hayırlı oldu, zira onların oynadığı kadro elenince daha başlamadan bitirirdik çocukların kariyerini el birliğiyle, buna eminim.

    bunların yanında günlerdir yapılan muhabbetleri takip ediyorum. önce ezeli rakiplerimizin saçma taraftarları olayı başka yerlere çektiler, ki şaşırmıyorum, zira fener'in pendik'e elendiği yıl, fener zaten berbat bir haldeyken, bu yıl galatasaray düşmanına korku salar bir konumda, haliyle de korkularını bu yolla göstermiş oldular. trabzon'un paf takımı bizi yeniyor, fenerbahçe gruplarından biri bununla ilgili resim koyuyor, beşiktaşlılar da bunu paylaşıyor facebook'ta, ama hani bukelamun bizdik?

    son sözüm de 1461 trabzon teknik direktörüne ve onu meşhur eden basınımıza. eyvallah, turu geçmiş, galatasaray'ı istanbul'da yenmişsin, tebrik ediyoruz ama ne şartlarda, ne havada oynandığını da unutmayın bir zahmet. siz gerizekalı beşiktaş ya da fener taraftarı gibi tepki veremezsiniz. 'galatasaray bizi küçümsedi, cezayı kestik' tarzı yorumlar yapar olmuş eleman bir anda, utanmasa terim'e verilen şans bana verilse neler yaparım diyecek. ne gereği varsa böyle bir havaya girmenin, basın da verdi gazı, şişirdi anında. yokluklar içinde büyümüş, arabasını satıp hollanda'da staj yapmış, sıfırdan süper takım yaratmış vs. en son orduspor galatasaray'ı yenince hector cuper üzerinden methiyeler düzüldü, süper bir model yaratmış ordu, cuper gerçek imparatormuş, keşke 3 büyükler de bu modeli örnek alsalarmış, sonuç ortada..1461 trabzon da ptt 1.ligde fena gitmiyor, galatasaray'ı elemek de bir başarı, ama bu havayı doğru yönetemiyorlar, bir bakarlar bu başarı gibi gözüken şey, onlara zarar verir. takip edeceğiz bakalım yakından, nasıl devam edecekler ligde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın