• 3
    temmuz ayı içerisinde azerbaycan'a bir seyahat gerçekleştirmiştim iş dolayısıyla.
    daha önce, özellikle galatasaray'ın avrupa'da fırtına gibi estiği yıllarda orada bulunan büyüklerimizden, ülkede nasıl bir potansiyel olduğunu dinlesek de, insan kendi gözleriyle görünce durumun ciddiyetini daha iyi kavrıyor.

    bağımsızlıklarını ilan ettikleri ilk dönemde, yani milliyetçilik damarlarının en keskin olduğu günlerde, galatasaray'ın avrupa'da elde ettiği başarılar, ciddi bir sempati yaratmış durumda.
    öyle ki türkiye'deki dostlarından galatasaray forması getirtip, günlük hayatın içinde kullanan azeriler ile tanışma şansım olmuştu orada.

    diğer taraftan azerbaycan, gayri safi milli hasılasını gittikçe arttıran ve buna paralel halkının yaşam seviyesini de yukarıları taşıyan bir ülke konumuna geldi. tüketim eğilimleri noktasında özel bir yeri olan spor mağazaları arasında muhakkak ki gsstore da önemli bir yer kazanacaktır.

    son tahlilde, uzun vadede başkanımız tarafından konulan, galatasaray'ın avrupa'nın en önemli 10 kulübü arasına girmesi adına, marketing faaliyetleri oldukça mühim, ve türki cumhuriyetler bu süreçte kritik bir rol oynayabilir.

    bu vizyonu gerçekten takdir ediyorum, umarım yakın zamanda pozitif geri bildirimlerin getireceği ivme ile yeni yurtdışı şubelerin de haberini alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın