• 22
    2 transferden fazlası zarar olan dönem. önceliğimiz kadromuzda bulunan ama pek bekleneni veremeyen oyuncuları göndermek olmalı. bunlardan ümdi kestiklerimizi bonservisiyle, hala ümidimiz olanları da kiralık olarak göndermeliyiz. sözleşmelerindeki şartları bilmiyorum da direkt bilgisayar oyunlarındaki kolaylığı mantığıyla olsa cris ve çağlar'ın verelim ellerine bonservislerini bizden uzak olsunlar. kiralık göndereceğimiz oyuncular için iş daha kolay tabii ki. furkan'ı sercan'ı emre çolak'ı (adam olması için gitmesi şart) ceyhun'u kiralık olarak göndermeliyiz.

    yapmamız gereken transferlere gelirsek sol stoper olarak oynayabilen bir stoper almamız şart. bu oyuncu uluslararası düzeyde maçlar oynamış bir oyuncu olmalı. diğer transferimiz ise nasıl bir sistemde oynayacağımıza göre yapılmalı. 4-4-1-1 oynayacaksak bir 10 numara, 4-3-3 oynayacaksak sezon ortalaması 9-10 gol olan bir sağ açık almalıyız.

    tabii takımın eksiği çok ama bu eksikliklerin hepsini devre arası transfer dönemiyle çözmemiz mümkün değil yoksa daha forveti, orta sahası, sol beki var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın