• 20
    hücum planımızı çeşitlendiremeyeceksek ve transferlere doğru görevler veremeyeceksek boşa heyecan yaratmaması gereken sezondur.

    amrabat'ı aldın da ne kadar kullandın diye sorarım mesela. kapanan takımları açmada herhangi belirgin bir katkısı oldu mu olmadı. etkili oynadığı maçların çoğu rakibin açık oynadığı maçlar. hamit keza aynı şekilde faydalanamadığımız ve çok şey beklediğimiz bir oyuncuydu. semih-dany ikilisini bulana kadar nedense göbeğimiz çatladı. her maça ayrı stoper ikilisiyle çıktık. xyz diye yeni bi savunmacı transfer etsek sırasıyla 4 maçta xyz-semih, xyz-dany, xyz-cris, xyz-gökhan zan denememizden korkuyorum.

    galatasaray'ın kadrosunda şu anda sol bek oyuncusu yok. riera sol bek değil çağlar oyuncu değil. balta da belli ki sakat ve operasyon geçirmesi gerekiyor.

    yeni bir orta saha oyuncusu alıp emre çolak'ı kesmemeye bu taraftarın kalbi zor dayanır. formayı adaletli şekilde dağıtmak gerek. yekta kurtuluş diye bir adamın varsa en önemli transferin odur. bana göre yapılması gereken transferlerin mevkileri zaten belli. sol bek ve melo'nun yerinde oynayacak bir orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın