• 83
    chelsea için çok üzüldüğüm maçtır. efendim şimdi bazı katalan arkadaşlar chelsea' nin futbolu çirkinleştirdiğini ve oynatmamaya yönelik oynadığını dile getirip barcelona' nın bu turu hakettiğini söylemekteler. sorarım size sezon boyunca orta sahasında xavi ve iniesta kenarlarında henry ve messi forvetinde eto'o olan bir takım, manyak ötesi pas yapan bir takıma yarı finalin her iki ayağında da açık futbol oynayıp kazanma ihtimali olan bir takım yeryüzünde var mı ?

    böyle bir takıma karşı alanı daraltıp pas trafiğini bozmak, kontra çıkarak gol aramak, yarı finalin her iki ayağında da disiplinli bir oyun oynamak en mantıklı taktikti. bu gece ki maçta drogba net pozisyonu gole çevirse kimse bu kadar konuşmayacaktı. sonucunda iki yarı final maçında da çok akılcı bir taktik anlayışla oynayan, günümüzde en iyi futbol oynayan bir barcelona' ya karş nasıl oynanır ve tur nasıl geçilir dersi chelsea tarafından tüm dünyaya ispat edilecekti. ( ki bence edildi)

    hakem için ise yorum yapmaya gerek bile duymuyorum. sadece katalan arkadaşlarıma sorum şu bu gece chelsea yerinde galatasarayımız olsaydı penaltı pozisyonları için ne yorum yaparlardı merak ediyorum. bu şekilde elenmek onlara koymaz mıydı merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın