• 2785
    aralarında giderek şımarıklaşan, futbolu pes ve football manager serilerinden öğrenmiş, bu öğrendikleri doğrultusunda abuk subuk yorumlar yapan, gönül verdikleri renklere yakışmayan yorumlara ve davranışlara sahip olan bir grup peydah oluyor. bu grup doğu alttan selçuk inan'a küfredebiliyor. o selçuk ki; geçen sene asistin tillahını yapmış, gol atmış, frikikten golün ne olduğunu unutmuş bu taraftara kaç tane frikik golü izlettirmiş... ama yok! selçuk formdan düştüyse selçuk'a küfür var! yok ulan öyle yağma göt! o şımarıklığı yapmaya hakkın yok senin!

    adam bir kaç senedir hırsın ne olduğunu unutan galatasaray taraftarına hırsın, mücadelenin ne olduğunu hatırlatan engin baytar'a demediğini bırakmıyor. hatalarını söylemek, eleştirmek ayrı; hakaret etmek, siktir çekmek ayrı. johan elmander ulan! johan elmander! bu adama, siktiriboktan bir kupa maçından sonra "gitsin yeeaa." diyebiliyor bu takımın bazı taraftarları. sen de "git o zaman yeaa, ben senin taraftarlık performansını beğenmiyorum son iki maçtır.".

    o kardeşlere buradan bir tavsiye; siz taraf olmayın birader. seyirci olun, uzaktan izleyin, uzaktan sevin, uzaktan sevinin. selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın