• 2783
    bir daha ağzına ''galatasaray'ımızın kuruluş amacı; türk olmayan takımları yenmek'' cümlesini, sözünü kimse anmasın arkadaş! ya da hakkını verin. ey galatasaray taraftarı !
    tekrar tekrar yazıyorum senin amacın ''türk olmayan takımları yenmek'' türkiye kupası senin için avrupa kapısını acmıyorsa, acmayacaksa, paf takımla cık ! gör gençlerini cris'i, hamit'i, engin'i değil. mertan'ı, berk'i okan'ı gör ! senin amacın bu olsun.
    senin 20 aralık 2012'de top 16 kurra cekimin varken sen neden 16 aralık fenerbahce macınla ilgileniyorsun bu kadar ! çıkarsın yenersin veya yenilirsin nasıl genclerbirliğine, antepe, trabzona yeniliyorsan. ciddiye alırsın rakibini ama sahada !onlar senin için bir araçdır bu amaç doğrultusunda. uyan artık iti, köpeği, şikeciyi, yüzsüzü, arsızı ne ebedi dostun yap, nede ezeli rakibin.
    evet çıkıp diyceksiniz, haklısınız avrupa'ya gitmek için feneri yenmemiz lazım haklısınız. ama sadece o kadar, fenerbahce dediğiniz o büyüttüğünüz derbi dediğiniz şey, tıpkı dediğiniz gibi bizi avrupa'ya götürmeyi sağlayacak bir araç. eğer ki bu amaç uğrunda bir hatamız olursa, o zaman eleştirelim şu takımı, o zaman kızalım, küselim.

    not: bu yazı kıytırık 1461 trabzon adında türk bir takımına 1-2 yenildiğimiz maç sonrası, galatasaray taraftarlarının bu olayı neden bu kadar büyüttüğüne bir anlam veremediği ve sinirlendiği için yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın