resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 724
    çözemediğim oyuncu. izliyorum izliyorum ne ayak çıkartamıyorum.

    bir kere fiziğine zaten diyecek yok. omuz atıp yıkamadığı şu ana kadar bi welbeck oldu onu da yıkamasın bi zahmet. top yakınındaysa rakip forvetin ondan kurtarması çok zor. ya vücudunu koyuyor araya ya da yatarak tereyağından kıl çeker gibi kapıyor topu. bu kritik müdahalelere rağmen öyle hayvani bir faulünü hatırlamıyorum. nereye ayak koyacağını rakibin pozisyonunu nasıl bozacağını çok iyi biliyor. zaten çoğu stopere kıyasla hızlı ki bu da hamlelerinde belirgin bir avantaj sağlıyor kendisine.

    buraya kadar her şey güzel. peki niye çözemiyorum bu taş gibi stoperi? çünkü bazen maç içinde bir şeyler oluyo bu adama. çok rahat uzaklaştırabileceği topu uzaklaştırmıyor. kafayı yicem pas at diye bağırıyorum tribünden atmıyor herif. zorlamayı mı seviyor aşırı özgüveni yüzünden mi böyle davranıyor bilmiyorum. genelde bir kritik hatası muhakkak var. konsantrasyon eksikliği dicem o da değil. gözünü toptan ayırmıyor çünkü. ama saha içinde ne yapacağını kestirmek çok güç. sahanın sağ tarafı bomboşken sol tarafa gidip iki kişinin arasından geçiyor topu havaya kaldırıp bir de çalım atıyor falan. yeminle anlamadım seni dany. hadi benim anlamamı geç diğer savunma oyuncuları da zorlanıyor seni anlamakta. sağın solun belli değil.

    ayağa uzun pas atma özelliği olan bi stopersin, fizik var, çeviklik var, hamle üstünlüğün var, hava topları çok iyi olmasa da fena değil, teknik desen bi stoper için inanılmaz seviyede. e biraz garanti oyna be olum. al topu bak sağına soluna boşta adam varsa riske girme ver pasını. düz oyna demiyorum yanlış anlama tekniğini tabii ki kullanacaksın ama ne zaman kullanacağını anlayalım. semih kaya'ya vücut dilinle de ki "sakin ol şimdi bi şey denicem".
App Store'dan indirin Google Play'den alın