resim
Samet Aybaba
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:Beşiktaş
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 125
    akıllı adam. yıldız futbolcularla necip'ten, veli'den bu performansı alamayacağını biliyor. geniş kadroyla da holosko'nun bu olmayacağını biliyor. bir dönem biz de bu 'sınırlı takım olma'nın ekmeğini çok yedik. geçen seneki şampiyonluk bile aslında bi nevi imkansızlık ilanı. takımda yıldız isim yoktu. yıldız diye lanse edilen adam da melo'ydu. takımın en çok kazananı melo yerine misimovic olsaydı, emre çolak geçen seneki emre çolak olmayacaktı. ya da semih. o yıldızsız takımın içinde sivrildi. orda kendini daha rahat hissetti. altyapıdan topçunun a takımla idmana çıktığını düşün. çoçuk quaresma'nın o devasa, devasa olduğu kadar iğrenç, iğrenç olduğu kadar pahalı yüzüklerinden bile etkilenir. ama şimdi holosko'yu görüyor. eşinden benim hanım diye bahseden bir slovak. 2-3 yıl manisa'da yaşamış, anadolu'yu biliyor..

    takım olma yolunda önemli detaylar bunlar. bizim futbolcumuz yıldız isimlerden pek hoşlanmıyor. bugün mesela ben de bulunduğum ortama yakışıklı bir adam gelince rahatsız oluyorum. bana benzemiyor çünkü. aramızdaki fark rahatsız ediyor beni.

    samet aybaba bu sene bunu çok iyi yaptı. bir galatasaraylı olarak takımını da bana sevdirdi. tarafsız gözle bakan herkes için sempatik bir takım şu an beşiktaş.

    (kaka gelmesin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın