• 95
    her iki takım 2011 - 2012 sezonundan beri 5 maç yapmıştır. galatasaray takımı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştır. 5 maç sonunda galatasaray takımı 40'ın üzerinde net pozisyonu bulmuştur.

    kaybettiğimiz tek bir maçın taraftar olarak özeti; süper final zımbırtısı taraftarın ve oyuncuların sinirini bozdu ve galatasaray taraftarının maç önü olduğu kadar maç içinde konsantrasyon sağlayamadı. aynı hataları yapmamız mümkün değil.

    16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı liderlik ve moral açısından kritik bir maç. bu tür final maçlarını ne olursa olsun * kazanacağımızı düşünüyorum.

    galatasaray taraftarı form tutmaya ve kenetlenmeye başlamakta. (bkz: 20 kasım 2012 galatasaray manchester united maçı)

    rakibin ayaklarını titretecek bir performans bekliyorum taraftarlarımızdan. (bkz: şahlanmayan taraftar siktirsin gitsin)

    alex de souza sonrası fenerbahçe taraftarının aykut'a maç sonunda sallayacağı ilk maç olacaktır. aykut çekirge gibi sow ile sıçradı ancak çekirge bu sefer sıçramayacak. (u: şansımız bol olsun. vurduklarımız rakibin kalesine girsin. kem gözlerden, nazarlardan, hakem facilarından takımımız korunsun. amin )
App Store'dan indirin Google Play'den alın