resim
Pablo Martín Batalla
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bursaspor
Yaş:40
Uyruk:Arjantin
  • 55
    yabancı kontenjanı varken almayı aklımızdan bile geçirmememiz gereken, ama gerçekten insanın aklını kemiren yeteneklere sahip futbolcu.

    ancak şöyle bir konuya değinmek lazım. kendisinin takımı bursaspor'un konumuna bakarak karar vermemiz gerekirse, bursaspor'u getirdiği nokta, büyük saygı duymakla beraber, galatasaray için yeterli değildir. galatasaray'ın yabancı transferi, geldiğinde takımı ileriye taşıyacak seviyede olmalıdır. 10 numara kullanmayan sistemimizi değiştirmemiz gerekiyorsa, o zaman gelecek olan yabancı oyuncu amiyane tabirle 10 numaranın feriştahı olmalıdır; batalla değil, kaka olmalıdır, diego olmalıdır, ne bileyim bugünün hagi'si kim ise o olmalıdır. bu kişi batalla değildir.

    çok iyi, çok kabiliyetli bir futbolcudur ancak koskoca galatasaray'ın uğruna sistem değiştireceği, bazı banko oyuncularının bu değişiklik yüzünden kadro dışı kalacağı kadar kritik bir oyuncu değildir. yabancı kontenjanı olmasaydı ve ben transferde yetkili tek isim olsaydım, 15 dakika içinde alıp gelirdim o ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın