resim
Batuhan Karadeniz
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 467
    maç primleri hesaba 10'da mı yattı, 10:30'da çekermiş. kaptan toraman'ı da pek aramaz, aradığında da genellikle ''idman saat kaçta yea'', ''primler yattı mı'' gibi vurucu sorular sorarmış.

    adsagjlas. olum ben bu adamı seviyorum lan. yani ne biliyim ben bugün ankaragücü'nün sol beki olsam, takımımda olsun isterdim batuhan. rize'ye deplasmana gidiyoruz misal. trabzon'a uçakla indik, ordan otobüsle rize yapacağız. o otobüste batuhan olsa kötü mü olur? bence olmaz. topçuluğu, potansiyeli hakkında henüz bir karara varamadım ama her takım için gereklidir böyle adamlar. takım sporu yapanlar beni daha iyi anlayacaktır. herkesin yüzü düşükken en olmayacak bir yerde en olmayacak bir şey söyler, sırf salaklığına gülersin. batuhan takımdayken ne takımın en uzunu, ne en patavatsızı, ne idmana en geç kalanı, ne en şişkosu, ne de en tembeli olursun. can simidi özelliği vardır. yeri gelir başkana el şakası yapar. en ciddi ortamı bir kıraathane samimiyetine dönüştürür.

    takımın kaptanını arayıp ''idman saat kaçta yæ'' diyen bir adamın içi kötü olamaz beyler. bir takımda iyi sol bek, hızlı stoper, tabelacı santrfor kadar batuhan'lara da ihtiyaç var. başıma bir iş gelmeyecekse ben bu adamı seviyroum. çünkü ne zaman ismi bir yerde anılsa yüzüme tebessüm konduruyor. bu entry'i yazarken bile 4-5 kere güldüm misal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın