• 85
    volkan: iyi kaleci, karektersiz insan.özellikle bizim maçlarda iyi oynuyor ancak tek başına hiçbir kaleci maçı kurtaramaz.

    gökhan gönül: milli takım sağ beki. romantik çirkef. her boku yer eğer kazanırlarsa maç sonu özür diler yaptıkları için. bu maç için çok etkili olacağını düşünmüyorum defans yapmaktan hücuma pek çıkmayacaktır.

    bekir: çakma nesta. vasat hücumculara karşı bir iki maçtır iyi oynuyor gibi gözüküyor. ne yapacağını pek kestiremiyorum.

    yobo: iyi oyuncu . güçlü , iyi stoper. karşısında eboue yoksa tabiki.

    hasan ali: kesinlikle büyük maçları kaldıracak kapasitede değil. çok zorlarız sol tarafı. eğer oynarsa, hamit karşısında çok zorlanır.

    caner: dünya üzerindeki en çirkin suratlı oyuncu. maça aşırı motive olması muhtemel kendini kanıtlama çabasında olacaktır. kendi kendini yer.

    mehmet topal: ilk derbisi sanırım. taraftar baskısını kaldıramaz.
    edit: 2. derbisiymis uajovovichuyardı süper kupa maçında oynamış mehmet topal

    c.baroni: genel olarak iyi özellikleri var ama çok korkutucu değil dar alanda çok etkili olamaz. özellikle alex in yerine oynadığı düşünülürse çok etkisiz.

    kuyt: derbileri iyi oynar.yürekli ama çirkef. kısa zamanda kadıköyün suyundan içtiğini belli etti. diğer maçlardaki gibi rahat pas alış verişi yapabileceğini sanmıyorum ama yinede fırsatçı, tehlikeli

    sow: rakipte en beğendiğim oyuncu. gol atmasına rağmen genel derbi performansı düşük. yalnız kalıyor. dany-semih halleder.

    ve son olarak;

    raul meireles: topla ilişkisi iyi, koşu temposu ve zekası ligimizin üzerinde. kilit oyuncu. performansı galibi belirleyebilir. kendisinden çekiniyorum sebebi; orta sahamızın hala tam olarak saha parselizasyonunu oturtamaması. maç içinde melo ile aralarında kişisel rekabet olacaktır umarım melo üstünlük kurar geçen seneki gibi*

    sonuç: kazanırız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın