• 84
    imparatorun önünde bu maç için iki yol var. ya her zamanki gibi pres yapıp önde basarak nefes almalarına bile izin vermeyeceğiz ya da ibb ve sivas maçının ikinci yarısındaki gibi dengeli kalarak rakibe fırsat verip sağlam durup öyle vuracağız. eğer her zaman yaptığımız birinci yolu uygularsak değişik sonuçlar bizi beklemekte. geçen sene içerde oynadığımız iki maça bakarsak aynı bu şekilde oynayıp inanılmaz pozisyonlar yakalayıp biraz yeteneksizlik biraz ayı büyüsüne karşı koyamamıştık. iki maçta farka gidecekken biri 2 farklı bitmiş ve inanılmaz şekilde diğerini kaybetmiştik. işte bu baskılı oyununun handikapı bu bizim için. eğer şansımız yaver gitmezse yenilme ihtimalimiz bile var. zira pres anında karşımızda iyi paslaşabilen bir rakip olduğu an savunmamızın sorunlarla dolu olduğu ortaya çıkıyor ve kesinlikle gol yiyoruz.

    eğer bu sezon ve genel tarihimizde pek başvurmadığımız sağlam kalıp dengeli çıkarak, az top kullanıp verimli hücum ederek oynarsak bu maçta puan kaybetme ihtimalimiz yok. fakat bu oyunun handikapları da var. kesinlikle görkemli bir galibiyet gelmez. tek farklı belki iki farklı bir skor düşük tempoda bir futbol fakat garanti sonuç. fenerbahçeye hücumda imkan verildiğinde nasıl şaşkına döndüğünü biliyoruz bu sebepten sürekli kendi sahasında top döndürecek, çıkmaya niyetlendiğinde gol yiyecek ve tekrar çıkmaya korkacaktır. kısacası kısır bir maç olacaktır.

    fakat benim bildiğim imparator asla bir fenerbahçe maçında ikinci yolu denemez. zaten en büyük yaralar en büyük savaşlarda alınmıştır. bu sebepten biz en iyi bildiğimiz oyunu oynayalım. hem bu sefer ayının sağlığı da tam yerinde değil, göreceli bitiricilik konusunda daha yetenekliyiz ve durduk yere çıkıp bir şeyler yapabilecek bir oyuncuları da kalmadı. sow'a hareket imkanı vermediğimiz sürece bütün hücum sistemleri kilitlenecektir. ve inşallah her bulduğumuzu atarız, atarız da 33. haftaya kadar altlarına sıça sıça beklerler 2. partı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın