• 83
    oyun içerisinde dizilişimizin rahatlıkla değişebileceği bir 11 ile çıkacağımızı düşündüğüm maç. umut ve burak birlikte sahada olacaklardır. kimi zaman yanyana kimi zaman ise biri kanada geçecektir. defans dörtlüğümüzünde artık ideal defans dörtlümüz olan eboue-semih-dany-riera'dan oluşacaktır. benim en çok merak ettiğim bölge ise orta sahada selçuk ve amrabat ile melo-yekta-hamit üçlüsünden hangi ikisinin yer alacağı. engin ve emre'nin en azından 11'de yer alacağını düşünmüyorum.

    psikolojik üstünlüktü şuydu buyd konularına girmek istemiyorum. sonuç olarak bu takımda birkaç oyuncu hariç (ki onlarda süre almayacaklardır) birden fazla fenerbahçe mağlubiyeti görmüş oyuncu yok. görenlerde daha sonra kupalarla kapatmışlardır o mağlubiyeti.

    taraftarın geriye düşmemiz durumunda homurdanmalara başlamaması gerekiyor. oyuncuların üzerinde bir gerginlik oluşturmaya gerek yok. maçın başında gol bulursak, taraftarımız daha bir havaya girecek ve takıma daha fazla destek çıkacaktır umuyorum buluruz ve daha sonra güzel bir dakikada farkı ikiye çıkaran golü de buluruz.

    fenerbahçe'nin kullanacağı köşe vuruşlarına dikkat etmeliyiz ki çoğunlukla benzer şekilde gökhan gönül'ü kullanarak içeride tehlikeli bölgeye topu aktarıp, karambolden gol bü bulmaya çalışıyorlar. buna bir zahmet dikkat edelim, şampiyonlar liginde son 16'ya kalmış bir takım rakibinin bir çok kez aynı şekilde gol bulduğu bir pozisyonla gol yememesi gerekir. rakibin uzak şut opsiyonuda fena sayılmaz bunlara dikkat etmek gerekir, malum bizim oyuncuların bi yerlerine çarpıp giriyor.

    oynarsa yekta'nın ve burak'ın umut'un amrabat'ın fenerbahçe'nin özellikle dafanstaki ikilisi bekir ve yobo'dan kapacağı toplarla bir gol rahatlıkla bulabiliriz.

    ---------------------muslera--------------------

    eboue------semih---------dany--------riera

    ---------------------melo------------------------
    ------------------------------selçuk-------------
    --------------yekta------------------------------
    ----------------------------------------amrabat
    ----umut-----------------------------------------
    ---------------------------burak-----------------

    dediğim gibi maç içerisinde bu diziliş 4-4-2 ye umut'un burak'ın yanına yekta'nın da eboue'nin önüne geçmesiyle rahatlıkla döndürülebilir. hamit-melo-yekta üçlüsünden hangi ikisinin oynayacağı konusunda kararsızım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın