• 11592
    kaka, real madrid'in üzerindeki 'bit' gibi. sürekli kan emiyor. 'git' deniyor gitmiyor. 'yetersizsin' deniyor umursamıyor. g.saray ikna edebilse, perez onu yılbaşı paketi yapıp birinci sınıf uçak biletini de kendi cebinden ödeyerek osmanlı ülkesine gönderir.
    ama hayır kaka, r.madrid'in banka hesaplarını boşaltmaya devam ediyor. 2015'e kadar bir yere gitmeyecek. sanırım real madrid tarihinin parayı en çok seven oyuncusu kaka'dır.

    garcia ochoa (marca)

    sao paulo başkanıyla ile görüştü. komik rakamlar istemiş (6 milyon euro). kaka kendini hala süper yıldız olarak görüyor. şu haliyle ya araplar alır ya da ruslar.

    fernando faro (estadao)

    city, chelsea ve united gibi onun isteklerini karşılayacak olan takımlar onu artık istemez. tottenham, west ham gibi takımlar kaka'yı ister ama kaka onları ister mi? burada 50 milyon sterlinlik yatırıma kimse sıcak bakmaz.

    howard wheatcroft (daily star)

    galaxy, avrupa takımlarından daha yüksek rakamlara çıkabilir ama sanırım kaka, abd'ye gelmez.

    brian lewis (new york post)

    kaka, kendini hala 25 yaşında ve dünyanın en değerli oyuncusu sanıyor. hem milan'a dönmek istedi hem de real'in verdiklerini istedi. juventus, inter, lazio... kaka için italya sayfası kapandı.

    alberto pastorella (tuttosport)

    ------------------------------------

    devam devam... özellikle madrid medyasının kaka'nın üzerine gitmesi onu paragöz gibi göstermesi kaka da" ben daha ölmedim" mesajı vermek için güzel şeyler, soğutun adamı madrid'ten. ülkemizdeki vergi avantajı ile kaka'nın istediği rakamı verebiliriz. bu transferin önündeki tek engel kaka'nın türkiye'ye gelmek istememesi. bu konuyu aşarsak bu adam parçalıyı giyer.

    bence sözlük üzeriden kaka'yı markaja almaya başlayabiliriz. organize olup mail, facebook ya da twitter üzerinden destek mesajları verebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın