• 197
    (bkz: #1112532)

    aslında yazdıklarını zevkle okuyorum pek çok zaman ama bu entrysinde büyük demogoji yapmıştır. gözü görmeyene, gözlük tak denir. kolu kırık olana, alçı yapılır. aklınca ironi yapıyor ama, doğru değil zira aynı şeyler değiller. bir hayat biçimiyle, tercihle alay etmek ile bunun alakasını çözebilen, açıklayabilen beri gelsin.

    ne yapıyor, hiç mi görmüyor insanları, toplumu? eşcinselliğin bu kadar önplana çıkartılıp marjinalleştirilmesine ben de karşıyım, kendi düşüncem de bunun (ideolojim çizgisinde) çeşitli mücadeleleri böleceği yönünde. eşcinsel hakları, apayrı örgütlenmelerle savunulmamalı. ancak, eşcinsellere karşı ne derece bir ayrım olduğunu görmek bu kadar da zor olmamalı. eşcinsel diye hakemliğine son verilen hakemler görmedik mi bu memlekette? burada anlayış, kafa yapısı bu. o sahneyle alay edenlerin de, o oyuncu özelinde değil, o kimlikle daima alay ettiklerini görememek için kör olmak lazım.

    allah demogojiyi herkesten uzak tutsun. hele de conquistador de europa gibi kaliteli kaleme sahip yazarlardan.

    edit: "aklına" yazmışım, "aklınca" yazacağıma. bir de bunu zekâlarına hakaret olarak algılamışlar. "aklınca ironi yapıyor" dediğim, "ironi yapmak istemiş ama ironi değil demogoji olmuş o"dur. yani "siz anlamazsınız, durun ben yazayım" gibi bir şey yok ortada, buysa anlaşılan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın