• 66
    malesef şehir dışında olacağımdan izleyemeyeceğim müsabaka. bu da demek oluyor ki 3 puan hayırlı ve uğurlu olsun.

    gelelim maça. düdük çaldığı an oluşacak görüntüyü hayal etmek zor değil. sahanın her metrekaresine çılgınca bir pres yapacak 10 tane aslan bekliyorum maçta. ilk dakikalarda sayısız gol pozisyonuna gireceğimiz garanti fakat ne olursunuz değerlendirin bu sefer. çünkü fenerbahçe her ne kadar pek iyi performans gösterse de öne geçtiği karşılaşmalarda kapanmasını iyi biliyor. yemiyorlar anasını satayım öne geçince. o yüzden atamasak da kesinlikle ve kesinlikle yememeliyiz ve savunma önlemlerini hücum uğruna 0'a indirmememiz gerekiyor çünkü geçen yıl içerde oynadığımız maçtan farklı olarak bu sefer ceza sahamızda sow bekleyecek bienvenue değil. ve topu ileriye taşıyacak olan futbolcu büyük ihtimalle meireles olacak selçuk şahin değil. normalde 0-0 giden maçlarda her zaman deplasman takımları avantajlıdır fakat bu sefer öyle değil. gol gelmeyen her dakikada biz avantajlı olacağız bu sefer çünkü berabere giden maçlarda bu çubuklulara karşı öyle ya da böyle pozisyon buluruz. yeter ki geriye düşmeyelim.

    son olarak rakibin bu maça haftalar öncesinden çirkeflikler yaparak maça hazırlandığını biliyoruz çünkü bu yıl onlar için alabildiğince kritik. ellerinde olan medya sayesinde pek dillendirilmese de aşırı bir borç yükü altındalar ve bu yıl şampiyon olup gelirlerin maksimumunu toplamak zorundalar. bu yüzden bu maçı kaybettikleri anda arkamıza nasıl bir rüzgar alıp ilerleyeceğimizi bildiklerinden kazanmak ya da en kötü kaybetmemek için ellerinden gelen tüm çirkeflikleri yapacaklardır sahada. bizimse onların yaptıklarına aynı şekilde karşılık vermek yerine 3 puanı alarak cevap vermemiz en büyük tokat olacaktır kendilerine.

    bana göre bu yılki maç geçen yılki maçtan çok daha önem arz ediyor. çünkü bu yılı da şampiyon tamamladığımız anda feriştahı gelse duramaz önümüzde. bunun da ilk ve en önemli adımlarından birisi bu maçtan geçiyor.

    haydi aslanlar, parçalayın şu şikeci şerefsizleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın