• 50
    karşıyaka taraftarı değilim fakat bir dönem karşıyaka'nın lisanslı sporcularındandım, 25 yıldır da karşıyaka'da yaşıyorum. karşıyaka taraftarı olmasam da karşıyakalıyım yani.

    fakat yazılanlara bakıyorum... vay anam vay serhat neler dönmüş, karşıyaka taraftarı üzerinden izmirlilere uzanan küfürlere kadar. ciğeri beş para etmeyen insanların, ciğeri beş para etmen holiganlar üzerinden bütün izmirlilere böyle ölesiye kin ve nefret duymasının faşistlikten başka hiç bir açıklaması olamaz. nedir yani bu çekememezlik ben bunu anlamıyorum yani.

    hem karşıyaka hem galatasaray taraftarı için söylüyorum, spor lan bu. fanatizm ile holiganizmin arasındaki o ince çizgiyi kaybedenler yüzünden oluyor zaten her şey. maçta ne olduğunu bilmiyorum ama belli ki karşıyaka taraftarı bi bok yemiş buradan okuduklarım kadarıyla. peki galatasaray tarafındaki bu yangına körükle gitme olayı nedir arkadaş. nolcak şimdi? karşıyaka deplasmana istanbula gelince aynısını ona mı yapacaksınız? daha sonra bu yüzden karşıyaka taraftarı galatasaray bir sonraki deplasmana gelince daha beterini yapmayacak mı? sonrasında galatasaray taraftarı daha beterini yapmayacak mı? holiganizmin işte böyle körükleniyor, büyüdükçe büyüyor.

    gözünü nefret bürümüş insanlara çok acıyorum. utanın biraz arkadaş ya, bu nefretle yaşanır mı? ama sonrasında spor dostluk kardeşliktir fair playdir demesini de bilirsiniz.

    haa bu arada yanlış olmasın tipik izmirliyim, medeniyim. rahat uyu zübeyde ana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın