• 83
    hakkinda donen tartismanin artik sona ermesi gereken yazardir.

    kendisi de sinirli bir zamaninda yazdigi o kufur iceren kisisel iletisini kaldirmis. demek ki siniri astigini farketmis ve burada kendisini elestiren yazarlarla ayni bilincte. ki bu bir entry`de yazilan bir kufur degil, oyle bir sey olsa zaten yazmaz. oyle bir durumda agir bir ceza alacagini bilir ki zaten kendisi emin olun bu ceza konusunda en cok basi agriyan yazardir. her seye ragmen de kendisini sozluk acisindan olumlu bir noktaya cekmistir.

    moderasyon goreve!! ne yapalim abi hadi siz soyleyin. sozluk icerisinde olmayan, tamamen dis dunyaya kapali bir yerde, net bir hedefi olmayan, herhangi bir kisiye direkt bir saldiri icermeyen ama sozluge de yakismayan bir kufur yazmis zamaninda ve unutmus, hatirlatilinca da kaldirmis bir arkadasimiz var. hatasinda israr etmeyen, aleni uyarilmak, ayar yemek yerine ozel mesajla uyarilsa zaten hemen kaldiracagini ifade eden bizim yazarimiz. ne yapalim siz soyleyin, ucuralim mi?

    kendisini elestirenlere karsi takindigi tavir dogru degil eyvallah ama boyle aleni bir sekilde linc edilmeyle karsi karsiya kalan bir insanin da insanliktan dolayi asiri tepki vermesi dogaldir.

    bu tarz olaylarda once ozel bir mesajla durumu cozup, cozume kavusmuyorsa aleni bir sekilde ortaya koymak daha saglikli olacaktir. kendisini elestiren arkadaslarimiz ne kadar haklilarsa, bu durumu uluorta afise etme seklinde bir yaklasimla ortaya atmalari da o kadar haksiz bir davranis.

    artik lutfen uzatmayalim konuyu ve galatasarayliliga yakisir bir sekilde sonlandiralim. biz burada dusman degiliz, herkes hata yapar, onemli olan hatayi kabullenmek ve bu hatayi kendi icimizde dostlara yakisir sekilde bertaraf etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın