• 1
    hani çok klişe olacak ama özellikle futbolda kullanılan bir isim tamlaması vardır ya. milyarlık eşekler. işte bu iki basketbol takımı tam olarak bu tamlamanın basketboldaki temsilcileri. hem de yıllardır. neredeyse her sene 25-30 milyonluk bütçelerle kurulan bu iki takım her sene taraftarlarına bıkıp usanmadan aynı zamanda utanmadan final 4 vaadediyor ama sonunda final 8 bile göremeden avrupa sezonlarına veda ediyorlar. işin trajikomik tarafı da özellikle fenerbahçe taraftarı her sene sezon başında kurulan kadrolara bakarak gaza geliyorlar.

    euroleague 2012-2013 sezonunda 7 aralık 2012 akşamı oynanan maçlarda anadolu efes kendi sahasında deplasmanda 12 sayı farkla yendiği caja laboral'e 15 sayı farkla yenilerek ikili averajda geriye düştü ve belki de haftaya muhtemel bir mağlubiyette grubunu 4.sırada tamamlayacak. fb ülker ise yine aynı akşam deplasmanda pana'ya ikili averajda geçilecek bir skorla kaybederek şansını son maça bıraktı. hem de sahada hiç bir varlık gösteremeyerek.

    hayır bu takımların teknik heyetleri, basketbol şubesi yetkilileri hiç mi anlamıyorlar basketboldan da her sene bu kadar kimyası bozuk takımlar kuruyorlar onu anlamıyorum.

    daha söylenecek çok şey var ama uykum geldi fakat son sözüm ülker grubuna ; bundan 7 sene evvel ükerspor'u fenerbahçe'ye peşkeş çektiğiniz için umarım çok pişmansınızdır. belki de yanlış ata oynadığınızı farkettiniz ama iş işten geçti artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın