• 935
    -tuttukları takım 100. yıl şampiyonluğunda aziz yıldırım'dan yardım almıştır. takım menejeri sinan engin'in sözleri bunlar. hatır şikesi mi dersiniz yoksa direk şike mi dersiniz bilmem.
    -tuttukları takım 101. yıllarında önceki senenin diyetini ödemek için şampiyonluğu aziz yıldırım'ın takıma vermiştir. tezgahın farkına varan teknik direktörleri lucescu sikerim böyle işi diyip ülkeyi terketmiştir.
    -tuttukları takımın yöneticisi futbolcu ayartmak için rakip takım topçusuna at vermiştir. emniyetin ortaya çıkardığı şey bunlar. bir gecede tüzükler, kurullar değişmeseydi ve ülkede namuslu yöneticiler olsaydı şu an bir alt ligde şike kardeşleri fenerbahçe'yle el ele takılıyor olacaklardı.
    -tuttukları takım evrakta sahtecilik yapmış ve uefa'dan ceza alarak türk futboluna şike dışında başka bir kara leke sürmüştür. işin komik yanı bu suçun işlenmesinde bir numaralı sorumlu olan adam tff başkanı sıfatıyla bjk'ye ceza verilmesin diye uefa'yla müzake etmiştir. yemin ederim türk futbolunun leşliğine gülmüşlerdir adamlar.

    tuttukları takımın son 10 senede yediği boklar bunlar. aklıma gelmeyen yada bizim duyamadığımız, üzeri örtülen neler vardır kim bilir. gelelim tinercilerin icraatlerine

    -galatasaray futbolcusu eboue'ye maymun diyerek insanlık suçu işlemeleri.
    -özür dileyeceklerine resmi kanalları bjk tv'de aynı cürmü tekrar işlemeleri.
    -beleş bilete kulüplerinin geleceğini satanlara yavşamaları. iki transfere yetmez y.d. ayağı çekmeleri.
    -şikeci, düzenbaz, ırkçı ve yalaka olmalarına rağmen hala türkiye'nin en temiz kulübü olduklarını iddia etmeleri.
    -son olarak tinerci olmaları.

    velhasıl fenerbahçe taraftarından daha beter bir şey varsa o da beşiktaş taraftarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın