• 44
    olası rakiplerimize göre

    malaga ; çıkmasını en çok istediğim takım. gruplardaki futbolları liderliği hakettiklerini gösterdi. hatta pek çok grup birincisinden de daha iyiydiler. ancak takımın ciddi bir maddi kriz içinde olduğu biliniyor. devre arasında bazı isimleri kaybedebilirler. kısacası şubat'a kadar derenin altından çok su akar.

    tur şansımız %60

    barcelona ; çekindiğim takımlardan biri ancak bize abartıldığı kadar üstünlük kuracaklarını zannetmiyorum.

    tur şansımız %30

    juventus ; mümkünse gelmesin dediğim iki takımdan biri. kolay kaybetmeyen bir yapıları var. çok can sıkıcı bir takım. iki maçı da kazanma potansiyeli yüksek.

    tur şansımız %30

    dortmund ; pek çok yönüyle bize benzettiğim takım. ne olursa olsun kolay teslim olacağımızı da düşünmüyorum. eleme aşamasının gruplar kadar kolay olmayacağını da düşünürsek eşleşmede şansımız olduğunu görebiliriz.

    tur şansımız %50

    bayern ; zurnanın zırt dediği yer burası. hiç ama hiç istemiyorum bavyeralıları. sahalarında bir başka top oynuyorlar. her saniye gol bulmalarını bekliyor insan. en çekindiğimi, ne yapacağı belli olmayan takım bayern.

    tur şansımız %20

    schalke ; bu takımı isteyenler çok. ancak neden grup birincisi olduğunu irdelemekte fayda var. arsenal deplasmanında aldıkları galibiyet dikkat çekiciydi. ama onların grubunda biz olsaydık lider çıkardık diyebilirim. bize çıkarlarsa dengeli bir eşleşme olur. deplasmanda yenebileceğimiz takımlardan biri.

    tur şansımız %65

    psg ; psg'yi sevmeyenler tarafındayım. iboviç'i çıkar, o kadar yıldızına rağmen birşey çıkmaz bunlardan. deplasmanda gol buluruz ama yeniliriz. kendi sahamızda gol yemeden kazanırız.

    tur şansımız %50
App Store'dan indirin Google Play'den alın