• 156
    şampiyonlar ligi gibi şampiyonlar ligi tanımana uyan bir sezondur. çok aşırı sürprizlerin yaşanmadığı, beklenen takımların bir üst tura yükseldiği bir sezondur.
    geriye kalan 16 takım arasında eksik olarak değerlendireceğimiz takımlar; chelsea ve manchester cityden ibarettir. chelseanin çıkamadığı guruptan shakhtar ve juventus gibi 2. tur seviyesinde olan takımlar tur vizesi aldı. manchester citynin çıkamadığı grup zaten ölüm gurubuydu. dortmund, r.madrid ve m.city arasından hangisi çıkamasa zaten sürpriz sayılacaktı.

    son 16 takıma bakacak olursak, şampiyonlar liginin, 2012-2013 sezonunda isminin hakkını verdiğini görebiliriz. son 16 ya kalan takımlar arasında, bunun burda ne işi var diyebileceğimiz takım yoktur.
    geçtiğimiz şampiyonlar ligi sezonunda çeyrek final gören apoel gibi bir sürprizle 2012-2013 sezonunda karşılaşmadık.

    ayrıca 2012-2013 sezonuna baktığımızda tam olarak ispanyol takımlarının eksiksiz devam ettiğini görebiliyotuz. 4 takımla katıldıkları sezonda bütün takımları 2.tura ayak basmıştır.

    şampiyonlar ligi 2012-2013 sezonu gerçekten 2. turdan itibaren bütün turlarda zevk veren karşılaşmalara sahne olacaktır. son 16 ya kalan takımlar arasında ki bütün eşleşmeler heyecanlı olacak ve şampiyonlar ligi, isminin karşılığını vermiş olacaktır.

    galatasaray olarak bizim de bu takımlar arasında olmamız gurur verici. buralarda olmayı hakeden bir takım olduğumuzu herkese göstermiş olduk. allah bize dahada ilerlemeyi nasip etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın