resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 690
    performansını falan bir kenara bırakarak konuşuyorum, bu adam havuzda oynanan 23 ekim 2012 galatasaray cfr cluj maçı'nın ikinci yarısında 25 metreden kaleciye pas vermeye çalıştı, 60 dakikadır top oynadığı zeminde az daha rakibin topu kapıp gol atmasına sebebiyet verecekti.

    bugün ise 5 aralık 2012 braga galatasaray maçında günler önce sakatlanmış, bütün takımın zorunda kalmadıkça pas atmamaya çalıştığı, hatta çok yüksek ihtimalle hocanın da pas atılmaması konusunda uyardığı muslera'ya pas vermiştir maçın başlarında. muslera'nın karşıladığı top ise kısa düşmüş ve kontra atak yememize sebep olmuştur.

    bir futbolcu fiziğini geliştirir, top tekniğini geliştirir, savunma yapmayı öğrenir, olgunlaşır vs... ama bu bahsettiğim şeyi yirmili yaşlarının ortasındaki bir adamın, böylesine kritik maçlarda yapmayı başarabilmesi inanılmaz. bunun için neyini geliştirmesi gerek en ufak bir fikrim yok. bazı şeyler de doğuştan heralde. galatasaray kulübesi için muhteşem bir oyuncu fakat ilk onbir oynadığı sürece ben rahat maç izleyemeyeceğim, o kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın