• 188
    ağzıma yüzüme odunla girmeyecekseniz; beğendiğim ve kullanmaktan zevk aldığım platform. üstelik çoğu kişi internetinin üzerine 19 tl daha ekleyerek bu platformun bütün kanallarını dilediği gibi izleyebiliyor.

    yani aslına bakarsanız çok da pahalı değil.

    d-smart yüzünden ayda iki kere kafeye gitsen toplamda 30 tl falan ödersin. neyse konumuz o da değil; kimin neye ne kadar gücü yeter onu da bilemem. haddimi de aşmak istemem.

    diyeceğim şudur ki; umarım dikkat ettiniz. takımların sahaya çıkışından itibaren, seramoni ve santraya kadar olan süre kesintisiz verildi. yani star tv'nin manchester united maçında yaptığı reklam şov burada pek yok. manchester united maçımız d-smart'ta olsaydı koreografiyi gayet güzel izlerdik. ayrıca yayıncılık anlayışlarını da çok çok geliştirdiler bunu da eklemem gerekiyor. formula 1 severler, nba severler, moto gp severler, nfl, mbl severler tenis severler, belgesel severler, film severler herkese hitap ediyor.

    yani renk kardeşlerim bana zaten ödediğim internet faturamın üzerine 19 tl daha koymak (3 paket sigara veya 4 tane bira parası falan) ve bununla da güzel bir yayın izlemek çok da saçma gelmiyor. bu arada şampiyonlar ligi yayın anlayışı olarak birşey daha eklemek istiyorum. smart spor 2 kanalında 5 aralık 2012 manchester united cfr cluj maçı'nı yayınlarken; o esnada atılan tüm golleri, mevzu bahis maça bağlanarak göstermeleri ise gerçekten harikaydı. bir gecede atılan tüm golleri gördüm diyebilirim. bence iyiler.

    not: hayır d-smart gönüllüsü değilim.

    edit: işbu entry türkiye sınırları için geçerlidir. mahsun supertitiz uyardı yurt dışında izleme olanağı yokmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın