• 14
    olası rakiplerimizi teker teker ele alalım.

    a grubundan psg: başka bir fransız takımı ikinci turu göremediğinden a grubu ikincisi porto haricindeki tüm ikincilerle eşleşme ihtimali var.

    b grubundan schalke 04: diğer alman takımları dortmund ve münih zaten gruplarını birinci bitirdikleri için bu üç alman takım kuraya aynı torbadan girecekler. schalke 04 aynı psg gibi kendi grubunun ikincisi arsenal haricindeki her takımla eşleşebilir.

    c grubundan malaga cf: malaga 7 muhtemel rakip arasında çekme ihtimalimizin en yüksek olduğu 2 takımdan biri. malaga grup ikincilerinden valencia ve real madrid'le aynı ülke takımı oldukları için eşleşmeyecek. ayrıca milan'da c grubu ikinciliğinden malaga için muhtemel rakipler arasından çıkmış bulunuyor. yani malaga kalan 5 takımdan biriyle eşlecek.

    d grubundan b.dortmund: grup ikincisi olan alman takım olmadığı için sadece d grubu ikincisi real madrid ile eşleşmeyeceği garanti.

    e grubudan juventus: e grubu ikincisi shaktar donetsk ve c grubu ikincisi milan'la eşleşmeyeceği garanti. malaga ve barcelona'dan sonra çekme ihtimalimizin en yüksek olduğu üçüncü takım.

    f grubundan bayern münih : f grubu ikincisi valencia haricinde herkesle eşleşebilir.

    g grubundan barcelona: dananın kuyruğunun koptuğu yer. g grubu ikincisi celtic, d grubu ikincisi real madrid ve f grubu ikincisi valencia ile eşleşmeyecek. malaga ile beraber eşleşme ihtimalimizin en yüksek olduğu iki takımdan biri.

    hakkımızda hayırlısı. maçlar biter bitmez gönlümden juventus geçti ama hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın